fbpx

TRAININGEN


Wil je de basis skills van het boulderen leren, wil je beter leren bewegen in de wand, wil je  sterker worden of wil je meer functioneel en met wat meer structuur trainen? Of misschien heb je wel gewoon behoefte aan die stok achter de deur. Bij Boulderstation kun je met een Boulderabo Training onbeperkt meedoen aan wekelijkse trainingen. Meedoen met deze trainingen kan vanaf 18 jaar. 

Op dit moment worden de volgende trainingen gegeven:
Climb with Coach – Boulder Basis < Woensdag 19 – 20 uur & zaterdag 10:00 – 11:00 uur.
Boulder Strength < Donderdag 19:00 – 20:00 uur. 
Mobility < Woensdag 18:00 – 18:45 uur & zaterdag 9:00 – 9:45 uur.

Vanaf 9 januari 2024 wordt ons trainingsaanbod uitgebreid met:
– De Climb with Coach voor meer gevorderde klimmers Boulder Bet(t)er op dinsdag van 19:00 – 20:30 uur, gegeven door coach Irene.
‘Open gym’ uren in het Krachtstation op woensdag om 17:00 uur en donderdag om 18:00 uur, waar je zelfstandig kracht kunt trainen, maar ook de trainer om hulp kunt vragen bij je training. Deze open gym uren zijn ook toegankelijk zonder trainingslidmaatschap.

Aanmelden kan bij de balie, maar ook via de Boulderstation Ledenapp (Sportivity), zo pas je elke week de trainingen aan op jouw behoeften en agenda. Je kunt er ook voor kiezen om elke week aan dezelfde training(en) mee te doen. Je kunt tot maximaal 10 weken vooruit reserveren voor een bepaalde training. &

Are you ready

for the next Station?

FITclimbing Trainingsapp

Bij een Boulderabo krijg je een account voor de FITclimbing Trainingsapp. Met dit pro-account heb je toegang tot alle trainingen en alle functionaliteiten in de app, zoals bijvoorbeeld de voedingsplanner en kun je in een persoonlijke omgeving je trainingen plannen. Tijdens de verschillende trainingen wordt regelmatig gebruik gemaakt van deze app, zodat je de app leert kennen en ook zelf aan de slag kunt gaan met de workouts.