fbpx

eerste keer boulderen

Kom je voor het eerst boulderen?

Dan vragen we je om jezelf aan te melden op de tablet in de hal. Je dient dan akkoord te gaan met onze AVG en AV (Algemene Voorwaarden). Daarmee stem je in dat je boulderd op eigen risico. Kinderen onder de 18 hebben daarbij toestemming nodig van een ouder/verzorger.

Nog nooit geboulderd, dan kun je een korte uitleg over boulderen en veiligheid krijgen, maar we raden aan om je aan te melden voor één van de gratis Boulder Introlessen, die op verschillende vaste tijden gegeven worden. Je betaald alleen entree en eventueel gebruik van klimschoenen. Zorg voor comfortabele zittende sportkleding. Klimschoenen kun je bij ons huren.

BOEK EEN GRATIS BOULDER INTROLES

Voor het eerst boulderen?
Boek een gratis Boulder Intro (16+) of een Boulder Intro Family voor volwassenen, die met kinderen (vanaf 6 jaar) komen klimmen.
De introductielessen worden op vaste tijden en dagen gegeven. De instructie duurt ongeveer 30 minuten, daarna klim je net zo lang als je wilt.
Je betaalt alleen entree en eventueel gebruik van klimschoenen, de les is gratis.

Kies je training
Naam *
Email *
Aantal volwassenen *
Aantal kinderen *

FEESTJE VIEREN OF TEAMUITJE

Vier je verjaardag bij Boulderstation Enschede of kom met vrienden of collega’s een middag of avond boulderen. Een instructeur legt alle basisregels uit om veilig te kunnen boulderen en helpt jullie met tips op weg naar boven. Voor wie wil heeft de instructeur nog wat leuke challenges in petto. Een arrangement met drankjes, pizza of een kleine snack is ook mogelijk. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.